Wat is SEO

Rainbow Loom

Arnhem - December 2014 | Loommania heeft begin 2014 contact opgenomen met Web-impact omdat de nieuwe website Loommania.nl snel hoog moest komen in de zoekresultaten.

Lees verder >>

Contentmarketing Checklist

Arnhem - Augustus 2013 | En plots is contentmarketing een key issue bij menig online marketeer. Tot voor kort was een website met een overzicht van producten, bedrijfsinformatie en persmateriaal voor velen voldoende. Nu verwacht de consument echter heel wat anders.

Lees verder >>

Hoge bounce rate? In deze gevallen mag het

Arnhem - Augustus 2013 | Een bounce rate kan gedefinieerd worden als het percentage bezoekers dat je website bezoekt en de site verlaat voordat ze een andere pagina bezoeken. Het is daarmee een parameter die een indicatie geeft over de kwaliteit van de pagina.

Lees verder >>

Nieuwe Gmail doet openingsratio dalen

Arnhem - Juli 2013 | MailChimp, een populaire e-mailmarketing provider, zegt dat de nieuwe Gmail-tabbladen die bedoeld zijn om gebruikers te helpen om hun inbox op te ruimen, een negatieve invloed hebben op ‘opening rates’ voor e-mailmarketing campagnes.

Lees verder >>

Bovenaan in Google – wat zijn de mogelijkheden?

Arnhem - Juni 2013 | Bovenaan staan in Google voor die zoekwoorden die uw klanten gebruiken om uw diensten te vinden heeft duidelijke voordelen. De grote meerderheid van mensen gebruiken immers Google als startpunt voor hun zoektocht naar informatie.

Lees verder >>

1 2 3 4 515

Testimonial: