Wat is SEO

Contentmarketing Checklist

Arnhem - Augustus 2013 | En plots is contentmarketing een key issue bij menig online marketeer. Tot voor kort was een website met een overzicht van producten, bedrijfsinformatie en persmateriaal voor velen voldoende. Nu verwacht de consument echter heel wat anders.

Lees verder >>

Hoge bounce rate? In deze gevallen mag het

Arnhem - Augustus 2013 | Een bounce rate kan gedefinieerd worden als het percentage bezoekers dat je website bezoekt en de site verlaat voordat ze een andere pagina bezoeken. Het is daarmee een parameter die een indicatie geeft over de kwaliteit van de pagina.

Lees verder >>

Nieuwe Gmail doet openingsratio dalen

Arnhem - Juli 2013 | MailChimp, een populaire e-mailmarketing provider, zegt dat de nieuwe Gmail-tabbladen die bedoeld zijn om gebruikers te helpen om hun inbox op te ruimen, een negatieve invloed hebben op ‘opening rates’ voor e-mailmarketing campagnes.

Lees verder >>

Bovenaan in Google – wat zijn de mogelijkheden?

Arnhem - Juni 2013 | Bovenaan staan in Google voor die zoekwoorden die uw klanten gebruiken om uw diensten te vinden heeft duidelijke voordelen. De grote meerderheid van mensen gebruiken immers Google als startpunt voor hun zoektocht naar informatie.

Lees verder >>

Aandachtspunten linkbuilding

Arnhem- Mei 2013 | Google gaat alsmaar strenger om met inkomende links. Veel website eigenaren hebben dan ook de gevreesde 'Google Webmaster Tools notice of unnatural links detected' boodschap ontvangen. Hoe u het beste kunt omgaan met deze boodschap en welke stappen u dient te ondernemen leest u in dit artikel.

Lees verder >>

1 2 3 4 515

Testimonial: