Wat is SEO

Uw Internet marketing specialist

Web-Impact is een gespecialiseerd online marketing bureau. Wij slaan met behulp van de belangrijkste aspecten van het internet bruggen tussen bedrijven en klanten. Ons advies richt zich op uw zichtbaarheid en online groei. Uw doelstelling (zoals meer bezoekers of klanten) bepaalt de richting zodat we u een zo succesvol mogelijke en onderbouwde mix aan kunnen bieden van internet marketing.

Flexibele contracten!

Wij hanteren geen standaard jaarcontracten. Dit betekent dat wij keer op keer moeten presteren willen wij u als klant behouden. Daarbij zijn wij een full service online marketingbureau dat altijd creatieve ideeën paraat heeft. Voor strategie, uitvoering en bijsturing van uw online marketing projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat krijg ik voor mijn marketing budget?

Zoekmachine marketing is voor elke ondernemer van doorslaggevend belang. Web-Impact helpt u en uw organisatie om het maximale te halen uit uw marketing budget. Hoe?

  • Een gedegen doelgroep analyse
  • Goede begeleiding
  • Maandelijkse rapportage
  • Regelmatig overleg
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Bewezen resultaat
  • Ervaren en gekwalificeerde medewerkers

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen via het contactformulier. Of bel direct met onze adviseur: Gerbrand van Barneveld op 06-253 853 32.

Waarom Web-Impact

Web-Impact bestaat uit een vaste kern met medewerkers die zich hebben gespecialiseerd in bedrijven die multimediale en klantgerichte informatieproducten en -diensten aanbieden, zoals drukkerijen en uitgeverijen. We leveren u graag de praktische kennis zodat u zeker bent van uw zaak. Om meer traffic, conversie en leads te verzamelen bieden we u een breed scala aan diensten aan. Nieuwsgierig wat anderen van ons vinden? Lees hier de referenties.

Testimonial: